Festival informatie

KINDERHOEK

Kinderen kunnen weer schilderen, zich laten schminken!

HIPPIEBAZAAR

De hippiebazaar is een klein hippiedorp. Kraampjes met hippiekleding, massage, sieraden, veer extenties zetten,  henna tattoos, djembe workshops en nog veel meer! Zie voor een beschrijving van de hippiebazaar elders op deze site.

HIPPIEBUSJES OP HET VELD

Een van de bijzondere kenmerken van het Gorcums Hippiefestival zijn de mooie hippiebusjes rondom het festivalveld en op het tweede veld. De busjes en vooral ook de busjesmensen zorgen voor de bijzondere en ontspannen sfeer. De inschrijving start binnenkort; hou daarvoor deze site en de facebooksite in de gaten.

ETEN OP HET FESTIVAL

Er is weer genoeg te eten op het festival. Ook voor de planteneters onder ons.

HIPPIEFESTIVAL OP DE FIETS

Buiten de Waterpoort is het hippieweekend alleen toegankelijk is voor bestemmingsverkeer. Kom daarom zoveel mogelijk met de fiets, of met het openbaar vervoer.

Maar wat ook een mogelijkheid is en meteen erg leuk, is om aan de overkant te parkeren en dan met de pont over te varen! Vaart die niet meer dan heb je altijd nog de watertaxi (tot 1.00 u). Kom je met het OV dan loop je lekker over de wal naar het terrein (20min).

Overigens mag er tijdens het festival op het evenemententerrein niet gefietst worden. De mensen van de poort kunnen je wijzen waar je je fiets kunt neerzetten.

SPONSORING

Om het festival te kunnen houden, kunnen we nog (zowel grote als 'kleine') sponsors gebruiken; kijk hiervoor op deze website.

LOCATIE

Buiten de Waterpoort Gorinchem, aan de rivier de Merwede, is echt de mooiste festivallocatie ooit... Er zijn twee strandjes waar je lekker kunt zwemmen en je kunt ook vanuit je bootje het festival volgen!!!! Is het heel warm, neem dan gerust een parasol mee om neer te zetten. Stoeltjes kunnen ook handig zijn en natuurlijk kleedjes. Hangmat voor tussen de bomen :). Kom je met een (grote) partytent, dan moet je sta geld betalen ALS die al toegelaten wordt; het veld is immers van iedereen!

Toiletten zijn overdag toegankelijk; in de avond alleen als je een toegangsbewijs voor de tent hebt! En verder heb je nog de dixies op het kampeerveld.

Kom gezellig met je hele familie gezellig op een kleedje zitten. Je mag ook eigen stoeltjes en tafeltje neerzetten op het veld. Volg wel te allen tijde de aanwijzingen van de medewerkers op.

Kijk voor een impressie van de voorgaande negen edities op deze site en op facebook.com/gorcumshippiefestival.
 

CONTACT

Mail voor algemene info naar mailto: info@hippiefestival.nl of donna@hippiefestival.nl

OVERNACHTEN

Kampeerterrein De Lievelinge in het Lingebos
Camping De Mosterdpot Woudrichem

B&B Gorinchem
https://www.bedandbreakfast.nl/nl/l/2755434/gorinchem

De Goesting
https://www.bedandbreakfast.nl/en/a/5898/de-goesting/

VERVOER

Watertaxi
9292ov.nl
Fietsen kun je huren bij de Lingehaven   www.veerdienstgorinchem.nl/lingehaven_nieuws.htm

Route festivalterrein Hippiefestival