Dynamic Vision / Kindercrea

Dynamic Vision / Kindercrea

 


 

Dynamic Vision / Kindercrea
Zaterdag 2 juli & Zondag 3 juli 2022

Jeannette van kindercrea.net en van Dynamic Vision, verzorgen de kinderhoek. Je kan komen knutselen. Er is slushpuppie en popcorn. Tevens kan je er glitter- en airbrushtattoos laten zetten, en hair-extentions in laten zetten.
Kindercrea is een team leuke professionele mensen die allemaal een creatieve achtergrond/opleiding hebben en een VOG. Aan kop staan Jeanette de Jongh en Wim Mars Kindercrea is in 2017 opgestart om kinderen leuke creatieve middagen te geven door middel van workshops, en te schminken op feesten en Markten. In de afgelopen jaren is kindercrea flink gegroeid tot een bedrijf wat gespecialiseerd is in Creatieve kinderfeestjes en workshops ook voor volwassenen. Vaak zijn we te vinden bij leuke festivals en evenementen met onze Kindercrea-truck, hieruit geven we workshops, schminken en gaat onze ballonartiest aan de slag om de mooiste figuren te maken voor jong en oud.

Naast onze crea ruimte hebben we ook een webwinkel en fysieke winkel in Beesd, hier verkopen we de leukste knutselspullen , cadeauartikelen klein speelgoed , Ballonnen en feestartikelen.

Kindercrea.net