Sterrenlicht

Sterrenlicht

 


 

Sterrenlicht
Zaterdag 2 juli & Zondag 3 juli 2022

Sterrenlicht staat weer op het Hippiefestival,met leuke prijzen in de kraam en dit jaar ook weer Kaartreadingen. Maar de winkel in de Haarstraat…gaat sluiten!

Jorinde (Koppenhol) schrijft:
Lieve mensen, En dan is het “ineens” weer 15 juni…
Vandaag exact 10 jaar geleden begon ik (samen met iemand) het avontuur van Sterrenlicht winkel en het bewustzijnscentrum.

WAUW… 10 JAAR!!

Wat een ongelooflijke ervaring.

Zo mega veel geleerd (en afgeleerd ;) ) op deze reis, Super dankbaar! Maar dan na 10 jaar is het tijd om een andere koers te gaan varen. Heel dicht bij mezelf blijven en ervaren wat en waar mijn innerlijke verlangen ligt heeft me gebracht bij de beslissing om afscheid te nemen van de winkel en het centrum.

We gaan sluiten...

De winkel zal in juni en juli nog “gewoon” open zijn, in augustus zijn we alleen nog op afspraak open. Zodat aan het einde van augustus de sleutels ingeleverd kunnen worden.
Juli staat in het teken van opruimen en verkopen. Als je nog een cadeaubon hebben dan is dit de tijd om hem in te wisselen. Heb je nog een spaarkaart dan mag je hem komen inleveren voor de korting ongeacht of hij vol is! Ook zullen er op diverse producten een leuke korting zitten.
Een afspraak met mij persoonlijk dat kan gewoon! De naam Sterrenlicht heb ik mogen ontvangen 10 jaar geleden en die neem ik mee in wat er komt.
Ik ga verder met de energetische begeleiding en coaching sessies. De persoonlijke sessies en workshops (kleine groepen) zal ik voorlopig thuis gaan aanbieden totdat de nieuwe locatie zich aan dient.
We kunnen ook een afspraak maken op locatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden stuur me een berichtje. Via deze weg wil ik iedereen onwijs bedanken voor de ontmoetingen en de samenwerking die ik met jullie heb mogen ervaren!!
Ik voel me rijk en dankbaar.

www.sterrenlichtwinkel.nl