Hippiebusjes 2019


Busjes kunnen zich op vrijdag 5 juli melden vanaf 16 uur. Zaterdag vanaf 9 uur en zondag vanaf 10 uur.

Verder kun je altijd van het terrein af; het paaltje gaat automatisch omlaag maar probeer na 13 uur het heen en weer rijden zoveel mogelijk te beperken.

Toegang wordt verleend op vertoon van je betaalbewijs. Op vertoon daarvan krijg je een sticker. Plak of leg die zichtbaar op je bus of je dashboard.

Je krijgt tevens 2 polsbandjes voor toegang voor twee personen tot beide tentfeesten en wc-unit 's avonds.

LET OP: Op vertoon van je betaalbewijs of sticker kan je voor je kampeergenoten toegang tot de tentfeesten bijkopen bij de kassawagen!
Per persoon €10 (dus voor beide tentfeesten plus toegang toiletten 's avonds).

Het eerste veld, waar zich het podium bevindt, is voor de echte hippiebusjes (T1, T2, Citroën HY en andere echte ouwe hippiebusjes). Andere busjes (ouder dan 35 jaar en/of met echt hippie uitstraling) kunnen op het tweede veld bivakkeren. Wanneer het straks bij ons vol is, informeer dan bij de camperplaats bij de jachthaven of bij de twee campings in de buurt: de Lievelinge (Vuren) en de Mosterdpot (Woudrichem).

Ga lekker door elkaar heen staan, of met een groepje in een vierkantje; je hoeft niet in een rij te gaan staan. Zorg wel dat er aan alle kanten 3 meter tussen twee bussen blijft. En blijf binnen de 'buitenrand' die voor de bussen is. Volg hiervoor de aanwijzingen van de crew. Luifel / voortent aan je bus mag.
Tenten zijn niet toegestaan.

Gelieve jullie toiletten (zonder wc papier!) te legen in de hoofd-toilet-unit. Die komen namelijk uit op het riool.

Respecteer elkaars rust. Neem geen geluidsinstallatie mee en hou het 's avonds 'n beetje kalm.

Let op elkaars veiligheid. Let dus op met glaswerk. En neem geen gasbranders, gasinstallaties, grote barbecues mee; ontsteek ook geen open vuur. Stukje grasmat weghalen en in een kleine kuil een bbq maken, is toegestaan. Ook kleine wegwerpbarbecues, campinggasflesjes en fakkels mag je wel gebruiken.

Gooi je afval in de afvalbakken.

Respecteer het feit dat je te gast bent bij een festival dat zichzelf onder meer bekostigt met de bierverkoop. Neem dus geen eigen tapinstallatie mee. En kom af en toe 'n biertje halen bij de bar.

Neem geen eigen stroomgeneratoren mee; er is stroom aanwezig op de meeste busjesplaatsen. Wil je daar gebruik van maken, neem dan spatvrije haspels mee.

Gebruik je bus niet voor commerciele doeleinden, zoals verkoop van spullen enz.

Wij zien de betaling van je busplaats als sponsoring van het festival. Betaling dient dan ook vooraf plaats te vinden.

Leuk dat je komt! Een heel fijn hippieweekend toegewenst!

peace