Hipiefestival 2020

3, 4, en 5 juli 2020

Hippiefestival 2020

Nagenieten Hippiefestival 2019

 

Overal waar je kijkt, een mooi tafereel. Prachtige busjes, kleurrijk geklede mensen met bloemen in het haar, vrolijke mensen van alle leeftijden, hele families bij elkaar, oorstrelende opzwepende of ontroerende muziek die je mee terug neemt naar je jeugd of naar een tijd die meer onbevangen en puur was, De schoonheid van de locatie. Je wordt simpelweg gelukkig van al die blije gezichten die zich lekker laten zien omdat ze weten dat ze er mogen zijn. Iedereen mag er zijn. Diep van binnen heeft iedereen liefde, diep in z'n hart. Laat je maar gewoon zien. Ook als je even niet vrolijk wil zijn. Want dat mag ook. Het mag er zijn en we kunnen elkaar opvangen. Troosten. Blij maken door samen te dansen. Dat is het hippiefestival. Plezier maken. Als tegenwicht tegen rottige dingen die je meemaakt. Het helende vermogen van een glimlach. Het reinigende vermogen van een overtuigende performance op het podium. De ontspanning van lekker dansen. Knuffels uitwisselen. Ook als je er staat te werken als vrijwilliger. Het heerlijke warme bad van ergens bij horen. De trots die je voelt als je al die blije mensen ziet. Jij hebt daar aan meegewerkt. Hoe fijn is dat.

Waar komt het uiteindelijk op neer?

Alles mag er zijn, jawel. Maar. Als daar een band staat te prutsen, dan slaat de sfeer meteen dood. Zo is het ook. Als er kramen ineens uren voor het einde leeg staan. Als er minder positief ingestelde mensen rondhangen. Als je zelf niet goed communiceert met je collega's en je werkt langs mekaar heen.

De goede intentie overheerst. Overtuigt uiteindelijk. Maar het gaat niet vanzelf. We moeten het wel doen. Samen. Doorzetten. Want het is de menselijke natuur. Vrolijkheid, vriendelijkheid, geluk. Zo moet het zijn. En ondanks hobbels die je tegenkomt, hindernissen die je moet nemen. Je weet waar je het voor doet. En je doet het. En het is er weer. Dat vanzelfsprekend lijkende GELUK.

Dank allen! Bezoekers, muzikanten, vrijwilligers, busjesmensen, kraamhouders,ehbo mensen, beveiligingsmensen, sponsoren, verkeersregelaars. We did it again!!

Hippiefestival 2019foto: Harrie Hol

Hippiefestival 2019

Fotos 2019

Sponsoring

Interesse om sponsor te worden van dit evenement?
Download het sponsorformulier

Steun het festival

DONEER EEN VRIJWILLIGE BIJDRAGE

Sponsoren