Tentfeest vrijdag 5 juli 2019

Bands en hippie dj's. Aanvang: 20.00 uur. Entree € 7,50
Bestel tickets
vooraf en aansluitend hippie dj's Martin en Roel.

20.30 Rock Bottom


Rock Bottom Vrij vertaald is Rock Bottom het absolute dieptepunt wat je kan bereiken. Een punt waarop menig rockster zich in zijn carrière bevond. Gelukkig definieert deze band het echter als de fundering van de rock muziek. Rock Bottom is een ode aan de pioniers van de rock, de rots harde basis waarop de hedendaagse rock en metal uit voortgekomen is. Deze 5 muzikanten heeft menig rock liefhebber uit de regio vast wel eens de tent zien afbreken in bands als Stigma, Sobek en Devun. Tijdens het hippiefestival gaat het dak er ongetwijfeld af met nummers van onder andere Thin Lizzy, Black Sabbath, Led Zeppelin en Aerosmith. Een set vol klassiekers afgewisseld met diepte cuts uit met name de vroege jaren 70.

Rock Bottom is:
Lennart van Meegen - Zang
Frans Swaters - Gitaar en Zang
Bauke Klis - Gitaar
Patrick van Galen - Basgitaar
Johan Broeder - Drums
 

Hippiefestival - Rock Bottom

WOODSTOCK TRIBUTE BAND (www.woodstock-tribute.nl)
A tribute to the '69 woodstock festival and all the great bands from that time

De Woodstock Tribute Band is een 8 man’s formatie die het overgrote deel van het Woodstock repertoire live ten gehore brengt.
En dat doen ze op zo’n wijze dat het verschil met het origineel nauwelijks te horen is en dat is bijzonder, erg bijzonder. Zeker als je je realiseert dat de verschillen tussen de originele bands enorm zijn. Probeer maar eens muziek van Janis Joplin, Santana, The Who, Jimi Hendrix, The Band, CCR en vele anderen op een hoog niveau te spelen. De Woodstock Tribute Band doet dat schijnbaar moeiteloos. Het is dan ook niet voor niets dat zij een van de meest gevraagde tribute bands van Nederland zijn. Zij brengen het publiek terug naar de flower power tijd met love, peace and happines. De positieve en opgetogen sfeer die de band weet te creëren wordt in heel Nederland geroemd.

Line up:
Sabine van Gessel (leadvocals)
Jan van der Burg (vocals/Guitar)
Maarten van Iersel (guitar)
Roel Wessels (Keyboards)
Maurice Nobelen (Bass)
Sander van den Berk (Drums)
Wendy van de Camp en Jeanne de Laat ( Backing vocals).
 

Woodstock Tribute Band