Tentfeest vrijdag 7 juli 2017

Bands en hippie dj's. Aanvang: 20.00 uur. Entree € 7,50
vooraf en aansluitend hippie dj's Martin en Roel.
Dat Vic van Kekem en Johan van Putten onvervalste rock 'n roll kunnen spelen, is bekend. Zij speelden al vaker de muziek van The Rolling Stones, onder meer op het hippiefestival. Met z’n tweeën komt het erop aan: ze moeten alles uit de kast trekken! De kale waarheid.

Onder de naam Crackin' Up openen bluesy gitarist Vic van Kekem (Ramblin' Men, Ficky Stingers) en showman Johan van Putten (oa Ficky Stingers) het festival op de vrijdagavond. Zij zullen ervoor zorgen dat we meteen in de goeie sfeer zitten.

The Stones komen dit jaar weer naar Nederland. Maar kom eerst maar voor een voorproefje naar het hippiefestival!
 
.
De Woodstock-Tribute band staat garant voor een wervelende show “Love and peace are back in town”. Alle muziek uit de Woodstock film passeert de revue: nummers van Janis Joplin, Melanie, Ten Years After,  Jefferson Airplane, The Who, Tim Hardin, Santana, Crosby-Stills-Nash & Young, Jimi Hendrix, Joe Cocker Country Joe Mac Donald en vele anderen. 

 

Met een echte Janis Joplin vertolkt door Sabine van Gessel, de kwaliteiten van Jan van der Burg die in de huid kruipt van Joe Cocker, Arlo Guthrie, en CSNY is de zang weer uitstekend verzorgd, het handelsmerk van The Woodstock Tribute Band. Komt daar nog de getalenteerde gitarist Maarten van Iersel bij, die moeiteloos in de huid kruipt van Santana, Jimi Hendrix en Ten Years After, samen met het Groovy toetsenwerk van Jack de Laat en de gedreven en ervaren ritme sectie van Maurice van de Nobelen en Sander van den Berk, dan is Woodstock een feit. 

“Love and Peace are back in Town”

Line up: Sabine van Gessel( Zang), Jan van der Burg (zang en Gitaar), Maarten van Iersel (gitaar), Jack de Laat ( Keyboards), Maurice Nobelen( Bas), Sander van den Berk ( Drums), Christel van Doorn & Jeanne de Laat ( Backing vocals).

www.woodstock-tribute.nl

The Woodstock Tribute Band