Move It - Haagsche beat

Move It

Move It - Haagsche beat
Zondag 8 juli 2023, 17.00 uur

Haagsche beat op het Hippiefestival

In de jaren ´60 werden we vanuit Engeland overspoeld door een stortvloed aan popgroepen, toendertijd beatgroepen genoemd. Iets wat nu bekendstaat als de ´British invasion´.
Maar ook in Holland gebeurde het een en ander. Vooral in Den Haag, waar het wemelde van allerlei beatbandjes zoals o.a. Golden Earring, Motions, Q65, Shocking Blue en meer.
Nu hebben we in Gorinchem een echte Goud van Oud band die veel songs van die Haagse groepen op het repertoire hebben, namelijk de groep Move It!
De jongens van Move It zijn opgegroeid in de jaren ´60. Zij hebben die periode bewust meegemaakt en dat is te horen; het zit in hun genen.
Het is niet de eerste keer dat Move It op het Hippiefestival staat. In 2016 waren zij ook al van de partij. Nu, intussen alweer 7 jaar laten, kijken de boys Geert de Lange, Ton Poldervaart, Juozas (Teus) Aanen en Frans van Ooyen ernaar uit om met veel plezier en animo de Haagsche beat ten gehore te brengen.
Dat wordt dus lekker even terug in de tijd en meezingen met de hits die iedereen vast nog wel kent, het feest der herkenning!

Speciaal voor het Hippiefestival worden zij bijgestaan door zangeres Mieke van den Boomgaard!