Onze Partners

Care4You

Care4You

Onze gezellige EHBO vereniging Care4You, Zoekt jouw!!!!

Ben jij 16 jaar of ouder, behulpzaam, een teamspeler en hou je van actie???
Vind je het leuk iets terug te doen voor je stad of dorp?
Zoek niet verder en kom bij ons.

Wij zijn een gezellige groep mensen, variërend in alle leeftijden.

In het lesseizoen hebben wij om de week les op de woensdagavond, behalve tijdens de schoolvakanties. Tijdens deze lessen leer je natuurlijk alles wat je moet weten op het gebied van EHBO. Eerst de basis EHBO en daarna steeds meer en uitgebreider. Zoals evenementen hulpverlening, acute zorg Alcohol & Drugs.

Verder word onze agenda steeds drukker met allerlei evenementen, van heel klein tot groot zoals Timmerdorp en Hippiefestival.

Je werkt altijd in teams en staat er nooit alleen voor.

Heb je interesse?? Geef dan je gegevens aan ons door.
Facebook : Care4You EHBO
Email : info@care4youehbo.nl

Korner Producties

Korner Producties

Technische totaaloplossingen in begrijpelijke taal


Korner Producties gelooft in korte lijnen en goede communicatie. Wij gaan voor succesvolle producties met de juiste mensen en materialen.

Wij denken graag met u mee en wij zullen er alles aan doen om uw evenement de “WOW”-factor te geven, een onvergetelijk event voor u en uw gasten. Deze “WOW”-factor bereiken wij samen met u, ondersteund door de beste materialen en gemotiveerde/creatieve medewerkers.

Al onze materialen zijn up to date, en ons personeel wordt veelvoudig getraind op zowel technisch als op persoonlijk vlak.

  • Bioscoop op maat
  • Bedrijfsevenementen
  • Beurzen & Openbare communicatie
  • Theater- & muziekevenementen
  • Vaste Installatie

Neem contact op met
info@korner-producties.nl

Of kijk op
www.korner-producties.nl
 

MPA Geluidstechniek

Care4You

MPA beschikt voor de verhuur over een zeer complete en uitgebreide voorraad van professionele geluidsapparatuur, lichttechniek en AV  oplossingen

MPA is uw partner voor een pro-audio & visuele oplossing. Met ruime ervaring op dit gebied bij clubs, horeca, festivals, feesten, live-muziek, DJ's, bedrijfspresentaties & events. Bij MPA staan wij voor kwaliteit, helderheid, een professionele communicatie & vakmanschap. De wensen van de klant staan centraal en elke oplossing wordt op maat uitgewerkt om perfect aan te sluiten bij de locatie,de inhoud van uw event en uw wensen. Wij houden van ons vak en deze passie komt uiteraard elke oplossing ten goede.

Het bedrijf MPA voorziet uiteraard in alle technische faciliteiten voor de eigen producties oftewel is volledig selfsupporting.

MPA Geluidstechniek
Papland 9K gorinchem
Postbus 523 - NL4200am Gorinchem

MPA-geluidstechniek.nl
Info@MPA-geluidstechniek.nl