Crepes Roulotte

Geniet dit jaar wederom van de vegetarische hap van Crêpes Roulotte! Falafel, vega-wraps en natuurlijk verse overheerlijke zoete crêpes!

Dit jaar hebben Helene en Gerrit ook een mediterraanse salade:
 

'Libanon'-salade. Met o.a. kikkererwten, falafel, humus, aubergine- en tomatensaus.

 

Aangeboden vanuit de nostalgische roulotte.

Dona Menina

Dona Menina is in 2008 begonnen in Portugal en Spanje, en is inmiddels een begrip op festivals en markten. Juliana Moreira en Bert Jansen (zoon Frederik, Gorcumse kunstenaar en muzikant, ontwierp een paar keer de hippie poster) verkopen de bloemenkroontjes inmiddels een aantal jaren met groot succes. Standplaats is Portugal, en van daaruit gaan ze heel Europa door.

Deze keer is het niet Albert die de prachtige bloemenkroontjes komt verkopen maar Juliana, met haar dochter Nicole. Naast de bloemenkroontjes dit jaar ook prachtige colliers.

 

Erik Boekhoff & co

Zonnebrillen, lp's, cd's, kleding, hoedjes en watdiesmeerzij...!

Erik staat op verschillende markten, hij is bij elk evenement wel te vinden. Niet als kraamhouder dan wel als bezoeker. Op het hippiefestival een van de bekende gezichten en net als altijd en overal: gangmaker!


foto door Marjolein Klomp, WadW 2014

LABmusic

LABmusic heeft niet alleen vinyl maar ook heel veel cd's, dvd's en merchandise.

De platenzaak in de Monnickendamse Kerkstraat heeft zo'n 5500 cd's en 1500 LP's in de winkel staan. Toch is dat slechts een fractie van hun totale collectie, die uit ruim 12.000 titels bestaat. Met dat zeer uitgebreide aanbod staan ze op verzamelaarsbeurzen in Nederland en in België.

LABmusic is uitgegroeid tot een serieuze platenzaak. Eentje die de moeite van het bezoeken waard is, ook als je er eerst een eind voor moet rijden. De winkel komt in het eerste weekend van juli in ieder geval naar ons toe gereden. Peter-Jan Jong staat weer met twee kramen op het kleine veldje naast het standbeeld.

facebook.com/labmusic.recordstore
 

 

 

 

 

GrooveProof DJbus

Vast team bij de Groove Proof zijn dj Paulus DB en dj Juice Willis. Het eerste optreden was tijdens het Costa del Soul festival in 2009 aan het strand van Blijburg op IJburg, Amsterdam. Toen werd de bus bemand met onder andere dj's: Zender, Thomas Morillio (Dekmantel), Stevan de Peven en Arjuna Schiks. Daarna heeft de bus op vele locaties gestaan en is verhuurd aan festivals als: A day at the park festival, Vrijland festival, Metro 54 fesitval, Lief festiv l, Kings of Color, Kingsspay festival, Kosmopolite, Wooferland festival, Obsession festival, HerrZimmerman festival just to name a few....


Zoals de naam al aangeeft wordt en mag er alleen maar muziek met een lekkere "groove" worden gedraaid vanuit de bus. Soul, Funk, Hiphop, Dub, Reggae, Dancehall, R&B, Rock & Roll, Stonerrock, Deephouse, Jungle, Disco, Houseclassics ect.. Dus geen gabberhouse, hardcore, trance, punk,
carnaval en andere meuk.

Voor het hippiefestival spelen we zelfs alleen maar Woodstock en aanverwanten – dus ook nog wel de soul en funk uit die tijd, want dansen zullen we!!

Tijdens de overgang van het buitenprogramma naar het binnenprogramma in de grote tent, zaterdag van 19-20 uur, gaan ze los met oa reggae.

 

https://www.facebook.com/Grooveproofdjbus/

 

Moira natuurvrouw

Nienke van Moira natuurvrouw maakt biologische verzorgingsproducten die ze in een webshop verkoopt, geeft workshops hoe ze te maken en coacht mensen in de richting van hun eigen unieke pad. Dit jaar gelukkig weer aanwezig!
www.moiranatuurvrouw.nl
 

Brik Streetfood : vega soep + smoothies

Brik stond op het Fortes festival en het zijn nog Gorcumers ook. Hippie had nog vega soep en smoothies nodig. Nu hebben ze mekaar gevonden. Voor elk wat wils in die vega hoek!!

 

brikstreetfood@gmail.com

 

4XT

Indonesische artikelen waaronder sieraden van zilver hout leer, kleding en Indische artikelen. Zelfgemaakte bellenblaas stokken met sopje van eigen recept en leuk voor 's avonds: lichtpluizen.

Kraamhouder en echte ouwe hippie Piet Jansen heeft ook spullen van native Americans bij zich.

Tashi Delek

Tashi Delek is een groet in Tibet, Bhutan, Nepal en Sikkim. Tashi Delek betekent naar het Nederlands vertaald zoiets als veel geluk of mag het je goed gaan. Tibetaanse ballingen gebruiken de groet op een vergelijkbare wijze als goedendag.

Paul en Ingeborg met ligconcerten massage reiki; niet meer vanuit de tipi, maar in de iets comfortabelere camper die is omgebouwd tot Tibetaanse tempel.

Neem eens een kijkje op de website als je interesse hebt in Healing, Reading of Massage.

Wil je misschien een klank concert bijwonen? Drie nieuwe data voor Kalmthout, Dongen en Gorinchem voor het voorjaar van 2018 zijn bekend. Ook het festival seizoen staat weer voor de deur en de festivals van mei en juni staan in de agenda pagina.

Zo is er de mogelijkheid om vrijdag 6 juli, voorafgaand dus aan hun hippie avontuur, om aan een klankconcert deel te nemen.

www.tashi-delek.nl

Harten-licht

Yoshi komt creatief knutselen. In de kinderhoek kun je stenen en stokken beschilderen dit jaar.

Kinderen kunnen veel van hun gevoel kwijt in spel & knutselen.

Emoties die zij misschien (nog) moeilijk vinden om met woorden te uiten.

Daarom bied Hart-en-licht kinderen de mogelijkheid aan om lekker op gevoel te komen knutselen. Hoe gaat dat dan?

 

Vanuit de rust, bijv. een korte meditatie of ademhalingsoefeningen, zullen de kinderen contact gaan maken met hun gevoel. Daarna gaan wij lekker aan de slag. Zonder veel na te denken gaan wij knutselen.

Niks wat het kind wil maken is fout, wat het kind maakt hoeft ook geen duidelijke vorm te hebben en binnen de lijntjes kleuren is niet nodig.

Creatie in vrijheid!

Als het af is wordt er o.a. stilgestaan bij het kleurgebruik, de vormen en het gevoel dat het kind er zelf bij heeft. Dit alles geeft inzicht in het gevoelsleven van het kind op dat moment.

Harten-Licht

BodyArt readings door Monique Schaefer

Waarzegtent - Voorspellende tattoo


Monique van Body Art maakt voorspellende tatoeages.
Het zijn korte readings met een persoonlijk verhaal.

"Kort en bondig vat ik samen waar je mee bezig bent en een beetje meer.
Je kunt kiezen: Verleden,- heden,- toekomst… en daarvoor hoef je me niets te vertellen.
In een paar minuten vat ik de grote lijnen voor je samen.

Een paragnost vertelde lang geleden dat ik d.m.v. symbolen verhalen en karakter omschrijvingen kan vertellen.
Je hebt helderzien, heldervoelen, helderweten, helderproeven & helderhoren. Ik heb ze allemaal.
Het is er als ik het nodig heb en deel mijn kennis graag met anderen.
"Het is normaal als je het wel hebt en niet normaal als je het niet hebt",
Dit was het mooiste wat ik in mijn leven heb gehoord."

De voorspellende tattoo readings kunnen naar keuze op de foto worden vastgelegd (in de hippie / waarzegtent in 70s sferen)
Op verzoek maakt Monique ook kleine hippie bodypaints.

- Waarzeg readings/ voorspellende tattoo (Vanaf euro 5,-)
- Kleine hippie bodypaints (Flower Power) (Vanaf euro 10,-)
- Foto als aandenken (Vanaf euro 2,50) In samenwerking met Paul Schrandt

Monique van Body Art
www.bodypaint-bodyart.nl
www.wildplukken-mijn-levensstijl.nl

Kwakoefetti

Kwakoefetti is een slavennaam en betekent Vrijheidsstrijder, bij de Ashanti. In deze cadeauwinkel vind je gebruiksartikelen die vrijheid symboliseren, uit alle landen. Verder is er vintage, buddhabeelden en wierrook, curiosa, sieraden, kleding en kleinmeubelen te vinden in de Dordtse winkel.

www.facebook.com/KwakoefettiKadoWinkel

Oermoeder-  Natuurproducten en zelfgemaakte wandelstokken

Vereniging ter Bevordering van Natuurproducten, Kunst, Cultuur, Milieu en Recycling!

In onze winkel vindt u Natuurproducten, goed voor het lichaam en veilig voor de planeet. Zoals bijvoorbeeld Laurierzeep uit Aleppo, wierook en Palo Santo, dat ook als wordt wierook gebruikt. Dit hout geeft een heerlijke kenmerkende geur wanneer het wordt aangestoken. Het wordt Ceremonieel gebruikt bij zuiveringsrituelen en het uitspreken van gebeden. Deze stukjes Heilig Hout komen uit Peru van een gecertificeerde dealer.

Onder meer oerzeep 100% vegetarisch. Ook Marokkaanse henna.

Deze verse Henna behoeft alleen water, warm water is prettig omdat het anders zo koud op het hoofd is. Niet te nat en niet te droog, spinazie achtige dikte is het beste. De Henna aanbrengen door scheidingen te trekken en de henna bij de haarwortel in te wrijven. Hierdoor krijg je het beste resultaat als al het haar met scheidingen is gedaan. De resterende Henna over de lengte verdelen en al het haar op het hoofd bij elkaar doen.

Afdekken met een aan een kant open geknipt hemdtasje van plastic. Dat is op deze manier handig vast te knopen zodat de Henna lekker kan broeien, een douchemutsje kan ook gebruikt worden. Nog een donkere handoek om het hoofd is wel handig. Minimaal een uur inlaten trekken liefst 2 uur voor het beste resultaat. Het haar hierna goed uitspoelen, wassen mag maar is eigenlijk niet echt nodig.

En nog veel meer natuurproducten: www.oermoeder.org.

Sterrenlicht

Sterrenlicht is een winkel met een lichte, ruimtelijke en liefdevolle sfeer.

Beelden, kristallen en edelstenen, sieraden en wierook en een volledige engelenlijn. Met veel zorg en een liefdevolle intentie worden de inkopen gedaan om u een zo mooi en zuiver mogelijk product aan te kunnen bieden.

Het assortiment bestaat uit een collectie van Angel Touch en Angel Star, diversiteit aan edelstenen en kristallen, mooie beelden uit verschillende stromingen, een uitgebreid wierook assortiment, koperen en kristallen klankschalen, drums, windgongen, boeken, cd`s, tijdschriften, sieraden, kaarsen, een prachtige verse kruidenlijn voor zowel ontspanning als de medicinale kant en nog veel meer.

Boven de winkel in het Bewustzijnscentrum, worden verschillende workshops en cursussen georganiseerd. Er is ook plek voor een klankbehandeling of een coachingsgesprek.

“Sterrenlicht voor beleving vanuit het hart”

Op het hippiefestival past Sterrenlicht natuurlijk perfect. Als altijd staat hun kraam op het kleine veldje, naast het standbeeld.

www.sterrenlichtwinkel.nl

Op de foto: Jorinde Koppenhol van Sterrenlicht

 

Rosa

Zoals elke vorige editie van het Gorcums Hippiefestival is de nostalgische kleding en brocante van Rosa op de hippiebazaar aanwezig komend weekend.

Rosa is sinds 1985 gevestigd in de Burgstraat in Gorinchem. Rosa is hét adres voor exclusieve kleding en curiosa. Behalve de kleding in suède, velours en andere luxe stoffen is er ook feestkleding (gala en cocktail) en vind je er de bijpassende accessoires zoals handschoenen, hoeden en sieraden. Ook heeft Rosa sfeervolle verlichting in chroom, messing en brons, spiegels, beelden en allerlei verzamelartikelen.
Bij Rosa kun je ook alles kunt huren voor feesten en partijen; kleding en tevens decorstukken. Bijvoorbeeld voor themafeesten zoals jaren ’50, ’60 of middeleeuws.

Tegenwoordig is Rosa ook veel te vinden op beurzen, markten en festivals.

www.facebook.com/RosaGorinchem/

tel. 0183-631797

rosalopesvieira@gmail.com

Karla Berberich

Karla en Achim zijn er gelukkig ook weer bij. Deze heerlijke kleurrijke kraam geeft inmiddels een gevoel van thuis op het hippiefestival.

Kleurrijke geborduurde tassen, aladin broeken, maskers, sieraden van natuurmaterialen, folk-art: altars shrines with Buddhist, Hindu, Christian and Shinto motives.

 

 


PomPom Ibiza

PomPom Ibiza is een fashion boutique in Gorinchem.
Ibiza, boho, hippie, gipsy chic? Get the look at PomPom Ibiza!

 

De Kruidenbrouwerij

wil mensen kennis laten maken met de eetbare natuur en de geneeskrachtige werking van ‘wilde’ planten. Renate Kleijn-Brouwer geeft o.a. workshops om zelf zalf, thee en kruidenzout te maken, maar ook natuurlijke gebruiksartikelen, zoals afwasmiddel en shampoo. Tevens biedt De Kruidenbrouwerij kruidenwandelingen met kookworkshop aan en teelt dit bedrijf kruiden en eetbare bloemen voor restaurants.

Op de zondag van het Hippiefestival zal De Kruidenbrouwerij de onderstaande workshops aanbieden:

- Geurende zakjes maken op basis van kruiden voor bijvoorbeeld in de klerenkast of in de auto.
8 euro p.p. inclusief een glaasje vlierbloesemsiroop en toastje pesto met kruiden en bloemen uit de 'wilde natuur'
van 13.00 t/m 13.40 uur- workshop 'Natuurlijk afwasmiddel maken'.
Afwasmiddel die je in de supermarkt koopt, kunnen schadelijke en irriterende stoffen bevatten. Zelf je afwasmiddel maken, is helemaal niet moeilijk. Het recept en een potje afwasmiddel krijg je natuurlijk mee naar huis.
8 euro p.p. inclusief een glaasje vlierbloesemsiroop en toastje pesto met kruiden en bloemen uit de 'wilde natuur'
van 14.15 t/m 14.55 uur

- Workshop 'Natuurlijke haarshampoo maken"
Tijdens deze workshop leer je een natuurlijke shampoo te maken zonder schadelijke stoffen.
Het recept en een potje shampoo krijg je natuurlijk mee naar huis.
8 euro p.p. inclusief een glaasje vlierbloesemsiroop en toastje pesto met kruiden en bloemen uit de 'wilde natuur'
van 15.30 - 16.10 uur

toastje pesto met eetbare bloemenMeer informatie over De Kruidenbrouwerij kun je vinden op www.dekruidenbrouwerij.nl of https://www.facebook.com/dekruidenbrouwerij/.
Je kunt je inschrijven via info@dekruidenbrouwerij.nl

 

 


Luna's Maaneschijn

Luna maakt de dromenvangers zelf.

"De Indianen geloofden dat het ophangen van een dromenvanger nare dromen afweert. De goede dromen worden nooit tegengehouden door de dromenvanger en zullen je altijd op de juiste plek raken!

Ik maak regelmatig nieuwe dromenvangers, dus als er in de shop niets hangt wat je aanspreekt, kom dan snel een keertje terug!

Mijn dromenvangers zullen je (hopelijk) heerlijk laten slapen, maar het zijn ook echte eyecatchers! Een perfect cadeautje (voor jezelf of voor een ander)!"

David en Lianne FeelingFree consulten en vintage jurken.

De ontmoeting van de Magiër en de Kunstenares

David & Lianne ontmoetten elkaar in de drukste winkelstraat van Amsterdam en dat was geen toeval. Ze moesten samenkomen om de wereld kleur te geven.

David

David (de Magiër) leefde vooral vanuit zijn binnenwereld en had vanaf jongs af aan contact met andere werelden en rassen. Daarnaast ontwikkelde hij vanuit zichzelf veel technieken die toepasbaar zijn op genezing, ontwikkeling en bewustwording. Hij noemt zich een Westerse Yogi. Alles wat hij vroeger al wist komt nu naar buiten.

Lianne

Lianne (de Kunstenares) leefde vooral naar de buitenwereld toe en houdt van prachtige vintage jurken. Ze is graag bezig met persoonlijke groei van zichzelf en anderen, bezit een enorm enthousiasme en is een natuurlijke organisator. Daarnaast vertaalt ze op haar eigen manier kunst.

Vernieuwend

Hun kennis, ervaring en werkelijke zijn dragen ze uit. Zodra je deze 2 mensen ontmoet begrijp je waarom. Ze weten namelijk precies wat er nodig is om mensen te raken en naar het hart te brengen. Ze vertellen, toveren, genezen, openen en hebben een geweldige dosis humor. Ze zijn vernieuwend en doen hun werk op donatie. De mensen mogen zelf ervaren wat de waarde is na hun bezoek.

Nieuwsgierig wat ze voor jou kunnen betekenen?

David & Lianne organiseren ook regelmatig ceremonies waar persoonlijke groei centraal staat.

www.ceremonyofchange.nl

Een van de vele treffende quotes van Lianne:

`De wereld zoals die grotendeels gepresenteerd wordt is een keuze. Steeds meer mensen breken uit het hedendaagse systeem.

Het is loslaten, je niet verbinden met tijd en druk..je laten verwonderen in dat wat naar je toekomt en actie nemen als het natuurlijk stroomt.`Banditaz

Sandra Achterberg is met haar Banditaz ook weer onderdeel van het Hippiefestival! Op het kleine veldje, bij de cds en platen. Kleurrijke zomerkleding en hippe accesoires uit India, Nepal, Portugal en Indonesië.

Haar idee achter Banditaz is mooie, leuke en tijdloze kleding bij elkaar te verzamelen voor mannen en vrouwen en af en toe iets voor kids. Kleding waar je vooral veel plezier van hebt en waar je je lekker in voelt, waar je jezelf in kan zijn. Want als je 'lekker' gekleed bent straal je dat ook uit.

Voor vragen, suggesties of kledingadvies: info@banditaz.nl


wwww.banditaz.nl

 

Primera Arkelstraat

We hoeven het terrein niet meer af! Ben Groot komt ook weer.

Mai – Vietnamese loempia

Al jaren staat Mai op de markt in Gorinchem. Ook vaste prik op het Gorcums Hippiefestival! Met hun Vietnamese loempia, maar ook met andere gerechten: nasi en bami goreng, vegetarische loempia en meer.

En ZO had u ze vast nog nooit gezien!

OrnamentO by Hedy

In haar atelier in kunstenaars-/hippiedorp Ruigoord nabij Amsterdam maakt kunstenares Hedy van den Berg glas-in-lood. Uit eigen beweging en soms in opdracht, liefst in organische vormen. Haar streven is om uiteindelijk grafornamenten en -lantaarns te maken. 

Je kunt bij OrnamentO ook een GLITTERTATTOO laten zetten die wel 2 tot 5 dagen kan blijven zitten (maar ook snel verwijderd kan worden als je dat liever wil). 

Hedy van den Berg: www.ornamento.nl

06-50277534

 

De ijsbus van Klaas Schaft

Wat de pot Schaft
Voor de verhuur en het inzetten van ijs-, catering- en promobussen

 

en bij ons lekker voor IJS!

En wat voor ijs. Klaas Schaft werkt met streekproducten en ingrediënten die zorgvuldig worden uitgekozen, om te zorgen voor een klasse product. Dat proef je dus!!

Klaas Schaft zorgt al sinds 2009 voor verkoeling op het Gorcums Hippiefestival!

 

Meneertje Appeltaart

Met deze foodtruck Restaurant Oud-Vuren heeft een foodtruck waarmee ze hun heerlijke verse taarten kunnen presenteren. Bij ons bijvoorbeeld! Niet alleen taart maar ook thee en biologisch-dynamische juices.

www.meneertjeappeltaart.nl 

www.oudvuren.nl

 

Henna Painting

Henna Tattoo is er natuurlijk ook weer bij! Prachtige designs als tijdelijke lichaamsversiering met 100 % natuurlijke Henna en Jagua. Glitters en blinkende steentjes maken het geheel af... sierlijk en mysterieus...
Speciaal voor de kinderen heeft Jolanda Tatoeage-lak en Glitter designs die snel drogen waarmee iedereen de show steelt op elk festival!
Hip met Henna & Glitter!

www.hennapainting.nl

Koffie K'tje      

Koffie K-tje is een mobiele Barista die met haar Piaggio Ape 50 op iedere gewenste locatie, binnen of buiten, uw gasten een heerlijke Espresso, Cappucinno, Latte Macchiato of andere  koffie specialiteit serveert. Maar ook: thee, ja ook verse muntthee! En muffins. Koffie K-tje hecht veel belang aan het milieu en staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Koffie K-tje kom je overal tegen om en rond Gorinchem, maar ook verder weg, op festivals, evenementen, concerten, markten. Lekker ook bij ons.

www.koffiek-tje.nl

oud-Hollandse spellen

Op zondag komt Linge Loods Paradijs met hun streekprodukten!

 

Bij Henk in de kinderhoek kunnen de kids allerlei oud-Hollandse spellen doen, zoals ringgooien en hoela hoepen. Er staat een limonadetap waar de kids limonade mogen pakken.

 

Ger Edwards neemt videoclip op!

Zaterdagmiddag neemt Ger Edwards een videoclip op.. hippie is decor <3

 

Smudgekruiden (.nl)

 

Smudgekruiden gebruik je om de helende en reinigende eigenschappen van de rook die afkomt van de kruiden wanneer je ze aansteekt op een kooltje. De energie van een persoon of ruimte kan op deze manier veranderen en gezuiverd worden.

Witte Salie wordt veel gebruikt als Smudge-kruid.
Omgevingen en aura's kunnen gereinigd worden van negatieve energieën gedachten en emoties. De rook is openend voor het hart en werkt rustgevend.

De kruiden zijn als volgt te gebruiken:

  • De gebundelde stokjes zijn aan te steken en hoeven niet op een kooltje.
  • Dat geldt ook voor de sticks (stokjes) voor afzonderlijk gebruik.
  • De volgende onderdelen van een plant kunnen op een kooltje gebrand worden; blad, bloem,bloemknop, hars , knop, kruiden mix, naalden, schors, schors van wortel, steel, takken, vrucht, wortel en zaden.

 

 

 

Eltje's auto beschilderen

Eltje laat elk jaar alle kinderen toe z'n auto te beschilderen. Een heerlijke bezigheid!

 

Little Candy Shop

De naam zegt het al. Het kleine snoepwinkeltje. Suikerspin & popcorn en meer.

www.littlecandyshop.nl

De Geefwinkel

Een winkel zonder geld, maar wel met spullen.

Een winkel waar je niets kunt kopen, maar alles kunt krijgen. En weggeven.

Zijn we al aan dat idee gewend? Eigenlijk is het nog steeds bijna te mooi om waar te zijn he. Maar het past zo enorm bij dit festival.

Wat je hebt, met anderen delen. Heerlijk voelt dat.

GEVEN IS HET NIEUWE NEMEN

peace <3

 

www.geefwinkel.org


Geflankeerd door een Dorstige Type die hen de legertent uitleent, en z'n truck neerzet waar ze vast weer wat grappigs mee zullen doen.

 

Tiny's schmink team

Tiny Prins komt weer schminken. Dat betekent dat we weer de mooiste schminks gaan zien.

Ze gaan er weer een groot feest van maken. “Voor ons is het, als we weer moe en voldaan tegen de avond stoppen met schminken, altijd weer leuk om al die kinderen te zien rondlopen die we geschminkt hebben. Ook op foto's zien we die blije gezichtjes weer terug en tovert het toch weer een glimlach bij ons op het gezicht!”

 

kids racebaan via attractieverhuur Pronk

En dit jaar is er ook een waterbaan met afstandbestuurbare bootjes!

 

foto: Harry Hol 2016

 

Rini en May Klomp

schrijven: "Wij hebben een kraam met meer dan 2000 langspeelplaten (muziek uit de Woodstockperiode en vergelijkbare muziek) en we staan op festivals met snuisterijen uit India en Tibet, alsmede stoffen en sari’s uit India die we daar zelf inkopen. Dit doen we al meer dan 10 jaar met veel plezier en we gaan door zolang onze gezondheid het toelaat."

Vinyl en sari's dus!

Blotevoetenwandeling – samen op weg

 

Mijn naam is Annelies van den Bogert

Al vele jaren heb ik ervaring als gediplomeerd voet- en schoenkundig pedicure. Sinds enige tijd ben ik ook gediplomeerd voetreflexmasseur.

Dit oefen ik vol enthousiasme uit, maar heb mijn praktijk uitgebreid met verschillende andere disciplines, zoals blotevoetenwandelingen en retraites naar Portugal en Hongarije.

Enthousiasme, liefde en passie vind ik belangrijke waarden voor mijn vakgebied, maar zeker ook voor mijn medemens. Mijn persoonlijkheid is te omschrijven als hartelijk, eerlijk en met een groot empathisch vermogen.

 

Waarom kiezen voor een blotevoetenwandeling – samen op weg:

Onze blotevoetenwandeling is een verbindende factor voor verschillende samenwerkingen, voor nieuwe vriendschappen, maar vooral voor het weer plezier hebben in het buiten zijn, het bewuster genieten van de natuur en jezelf.

Sta jij ook voor een carrière switch? Een tweesprong in je leven?

Heb je het gevoel dat je een missie hebt?

Wil je beter naar je innerlijke stem leren luisteren?

Wil je ook weer dichter bij de natuur komen? Dichter bij jezelf komen? De warmte voelen van verschillende mensen om je heen?

Resultaat:
Door middel van blotevoetenwandelingen en ondersteunende coaching, leer je stil te worden en naar jezelf te kijken en te luisteren. De eerste stappen zijn dan gezet, naar een dieper besef van je zelf, om meer in het hier en nu te leven.

Wil je er al even van proeven? Dan is er tijdens dit festival gelegenheid om aan te sluiten bij één van de volgende blotevoetenwandelingen.

Zaterdag 07-07-2018 van 19:00 uur tot 20:00 uur

Zondag 08-07-2018 van 16.00 uur tot 17:00 uur

Kom hiervoor naar de rode VW kever bij de kraam van Rosa vlak bij de tipi (kraam 14).

 

 

Millennium platform > Stichting Bamenda

Mensen uit Dordrecht laten kennismaken met mensen uit Bamenda, dat is onze missie! Bamenda ligt in het West-Afrikaanse Kameroen en is sinds 1993 zusterstad van Dordrecht. Wij organiseren activiteiten in Dordrecht zodat jij kennismaakt met Kameroen, de cultuur en de mogelijkheden om samen te werken.

In de kraam vind je kleding, kunst, artikelen uit Kameroen.

 

www.dordrecht-bamenda.nl

Millenniumplatform > Gemeente Gorinchem

De mensen van de gemeente die zich bezighouden met het Millenniumplatform, zijn zaterdag aanwezig om het een en ander toe te lichten.

Our Story

Gorinchem is sinds 2010 één van de inmiddels 160 millenniumgemeenten in Nederland. Dat betekent dat we ons actief inspannen om de acht millenniumdoelen te behalen. De millenniumdoelen zijn in het jaar 2000 vastgesteld door de Verenigde Naties. Het gaat om doelen als alle kinderen naar school, het tegengaan van verspreiding van ziektes zoals aids en malaria en goede milieu- en leefomstandigheden voor iedereen. De Teams 2015 zijn de ruggengraat van de vernieuwde Millennium Gemeente Campagne. Zij mobiliseren de energie van enthousiaste en ondernemende mensen om activiteiten te organiseren die invulling geven aan de Millennium Gemeente Campagne. Teams 2015 bestaan uit jongeren, ondernemers, prominenten, betrokken burgers en medewerkers van gemeenten. Vanaf januari 2015 gaat de gemeente Gorinchem met zijn eigen Team 2015 van start! We zijn op zoek naar vrijwilligers die graag hun steentje bijdragen in de samenleving. Lijkt het je leuk om te brainstormen over manieren om bewustzijn onder de bevolking te vergroten, om stichtingen, bedrijven en tal van andere onderdelen van de samenleving met elkaar te verenigen en om gewoon lekker bezig te zijn voor een goed doel? Wil je meer informatie of je aanmelden stuur ons dan een bericht of mail.

melissadeleeuw271@gmail.com
http://www.gorinchem.nl/duurzaamgorinchem/millenniumgemeente_42699
 

Millenniumplatform > Stichting SSAA

Stichting Samenzijn Allochtonen Autochtonen helpt kinderen van 13 t/m 18 jaar naar het vinden van een goede en geschikte (vervolg)opleiding.

Hierbij gaat het om een basisberoepsgerichte opleiding waar zij vooral een vak gaan leren. Met het geleerde vak kunnen de kinderen stevig op eigen benen staan in de maatschappij. Dit zal in de toekomst relevant zijn voor het verbeteren van de ontwikkeling in Congo.

Daarnaast zorgen wij dat kinderen niet op straat gaan leven en zich immers niet onder de armoedegrens gaan functioneren.

Als allerlaatste vinden wij het zeer relevant om de bevolking in Congo te laten zien dat het leven niet alleen uit ellende bestaat, echter dat er ook mooie dingen in het leven gebeuren.

Met behulp van de kennis en middelen uit Europa willen wij als stichting S.S.A.A. een stevige bijdrage leveren aan de wederopbouw van Congo.

Samen met u kunnen wij zorgen voor een vredige samenleving. Wacht niet langer en kom in actie, samen met stichting S.S.A.A. Congo.

info@stichtingssaacongo.nl

 

www.stichtingssaacongo.nl   SSAA is op zaterdag 7 juli aanwezig.

 

Millenniumplatform > Stichting Twawebwa Mukama is er weer, op de zaterdag.


De stichting Twawebwa Mukama wil de mensen in Oeganda helpen die aan de onderzijde van de maatschappij leven, en gelooft dat de liefde tot de naaste door ons in praktijk kan worden gebracht door de talenten te gebruiken die ons zijn gegeven.

Matth 25 :35-40

Concreet wil de stichting dit vormgeven in het verschaffen van voldoende werkgelegenheid, onderwijs en gezondheidszorg. Niet door het grootschalig inzamelen van hulpmiddelen en die te schenken aan de arme medemens, maar door de bevolking daar zelf te leren betrekken in het project. Ze te helpen om zelf de weg naar boven in te slaan.

www.twawebwa.com

 

Millenniumplatform > Osotua foundation

Osotua heeft als doel om met kennis en geld de Maasai, hun vee en natuur te helpen. Om zo de Masai Mara en haar bewoners een duurzame toekomst te bieden.

www.osotuafoundation.com

Millenniumplatform > Amnesty International

Bij de kramen van het Millenniumplatform is op zaterdag ook Amnesty International aanwezig.


"Met jouw donatie zet Amnesty International zich in voor de duizenden slachtoffers van mensenrechtenschendingen. Om onafhankelijk te blijven, neemt Amnesty voor de uitvoering van onderzoek en acties geen geld aan van overheden. Daarom zijn wij in ons werk afhankelijk van donaties van mensen zoals jij."

bron: www.amnesty.nl

 

 

Zaterdag Plogging run door Plastic Guerrilla

 

 

De Plastic Guerrilla is een spontaan initiatief van een drietal mensen uit de Alblasserwaard: Gera van den Hof uit Noordeloos, Anne Marie Hoekstra uit Hardinxveld-Giessendam en Bram van der Wal uit Meerkerk. Zij willen het zwerfafval in hun regio te lijf gaan.

Het is tijd voor actie! Onze en de toekomstige leefomgeving van onze kinderen wordt op een verschrikkelijke manier vervuild door allerlei afval. Dit willen we aanpakken, hoe klein en hoe weinig het op wereldschaal ook is, we we moeten wat doen! Bewustwording en actie maken! Help ons en doe mee!

Hoe? Door middel van een maandelijkse afvalraid op een vervuild gebied in onze regio. Check onze site waar de nieuwste plastic guerilla plaatsvindt en join in! Het wordt een guerrila, geweldloos, maar vastberaden. Je bent geen onnozel wereldvreemd chappie, je bent fier en strijdbaar, je bent onderdeel van de guerrilla voor een schone wereld!

 

Zaterdag start er een Plogging run bij ons Buiten de Waterpoort.

 

 

 

 

 

Anja de Jongh

Anja de Jongh komt al jaren op het hippiefestival, en verblijdt ons met haar dans en verschijning. Dit jaar staat ze net als vorig jaar op de bazaar, met onder meer hippie kinderkleding, die ze zelf op Bali inkoopt. Ze heeft ook veel mooi kunstnijverheid, van de Aboriginal stip techniek tot sieraden, alles handgemaakt van hout, schelp en been. Vele amuletten en prachtige , kleurrijke tassen en belly belts van de hippitribes.

Ook heeft Anja ikats, Batik en tie en dye kleding, en handgeweven sjaals.

 

fotoStudio Ziezo, hippiefestival 2011 (rechts: Anja de Jongh)

 

 

StudioWheels bus

De mobiele fotostudio van Gowan en Sandor is aanwezig. Hij staat straks weer ergens op het busjesveld.

De "StudioWheels"-bus op je event? kijk voor info op

www.studiogo1.tv/studiowheels

Grieks Eetcafé Jannis

Jannis is een Grieks restaurant met een zeer uitgebreide menukaart. Ze laten je genieten van onze Griekse specialiteiten.

Met veel inspiratie bereiden ze hun gerechten, om optimaal aan je wensen te kunnen voldoen. Ze leveren gezonde en verse maaltijden, door gebruik te maken van dagelijks verse producten en een juiste bereidingswijze, zodat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten, zelfs als je het laat thuisbezorgen.

Wij bezorgen in Gorinchem, Arkel, Dalem, Vuren, Spijk en Schelluinen.

Voor het hippiefestival gaat Jannis nog extra dingen bedenken, met fruit en frisse salades.

 

www.jannisgorinchem.nl

 

Frietkar, wel 2 dit jaar!

Eetwereld.nl

Sven komt weer met 2 karren van Eetwereld. Lekker, friet!!