Persbericht

Image
 

14e Gorcums Hippiefestival 1-2-3 juli 2022

Het komt er weer aan: Gorcums Hippiefestival! Zeker na de lange pauze hebben we er weer erg veel zin in!

Mooie tributes aan de oude hippie helden, veelal door lokale bands, staan het eerste weekend van juli op het hippiepodium. De muziek van onder meer Paul McCartney, Creedence Clearwater Revival, Neil Young en, niet echt hippie maar wel in die tijd begonnen, ZZ Top en The Ramones.
Prachtige oude hippiebusjes staan weer rondom het veld en op het busjesveld. Je waant je op Woodstock!

Ook de hippiebazaar draagt daar aan bij. Mooie kleding en sieraden, indianenspullen, gehaakte dromenvangers, vintage huisraad, elpees; van alles is er te koop. Tevens kun je weer langsgaan bij de Selfie Service, snuffelen bij Sterrenlicht en Rosa, je laten masseren bij Tashi Delek, een voorspellende tattoo laten zetten, je aura laten lezen of kralen in je haar laten zetten. De kinderen kunnen zich weer laten schminken en spellen doen. Maar ze kunnen ook een tye dye shirt maken en de zondag komt de drumcaravan!

Met de presentatie door Martin Rensen, en de dj die tussen de bands door z´n platen draait, Da Ries on vinyl, is het sowieso een prachtfeest. Een heerlijk festival met elke dag een vette afsluiting: vrijdagavond in de tent Stormbringer, a tribute to Deep Purple, op de zaterdagavond in de tent de inmiddels zeer populaire bluesband, de Leif de Leeuw band met hun Allman Brothers Band-set (reserveer voor de tent nu vast je kaarten op www.hippiefestival.nl) en de zondag wordt buiten afgesloten door Da Ries on Vinyl!

Hoe dan ook wordt het genieten van alle ontmoetingen en belevenissen op dat fijne festival aan de rivier, waar vriendelijkheid, vrolijkheid en vredelievendheid de boventoon voeren.

Tot dan, tot hippie, PEACE!

www.hippiefestival.nl
www.facebook/GorcumsHippiefestival
@GorcumsHippiefestival