Verwen en Zie jezelf

Verwen en Zie jezelf

 


 

Zaterdag 8 juli & Zondag 9 juli 2023


Wij zijn Karolien, Kitty en Betty; 3 vriendinnen met een passie voor handleeskunde.

Tijdens het Hippie festival lezen wij de huidpatronen van je vingerafdruk. Wist je dat op je vingerafdrukken de 4 natuur elementen te zien zijn: water, aarde, lucht en vuur. Ieder huidpatroon is uniek, al voor je geboorte staat deze vast. Je opent je telefoon met je vingerafdruk, de politie werkt met vingerafdrukken, bankgegevens enz.. Wij laten zien wat jouw specifieke voorkeurselement is. Op welke hand, links of rechts, en op welke vinger… het heeft allemaal een andere eigenschap. Zie jezelf!

Het verwenmomentje is onze handmassage. Je handen doen veel voor je! De hele dag door zijn ze in beweging, zelfs masseren doe je met je handen. Handmassage stimuleert de doorbloeding , maakt je spieren soepel, waardoor je handen er jonger uit zien. Verwen jezelf!

Handleeskunde is veel meer dan alleen het lezen van de huidpatronen. Indien gewenst kunnen we afdrukken maken van jouw handen met de voor jou specifieke lijnen en kenmerken. Heb je weleens gehoord van de levenslijn, hoofdlijn en hartlijn? We informeren je graag. De afdrukken kun je meenemen naar huis.

Tijdens het Hippie festival is informatie verkrijgbaar wat we nog meer doen met handlezen. Onze favoriet is een combinatie workshop handlezen met een kruidenwandeling of een natuurwandeling onder begeleiding van een gids.

Tot ziens!